Aandelen kopen

Wij proberen we te voorkomen dat we voorraden als “goedkoop” of “duur” bestempelen. In plaats daarvan, opteren wij om voorbij de nominale waarde van een aandeel te kijken, en ons systeem legt een nadruk op de herzieningen van de inkomensraming om voorraden te vinden die hopelijk winnaars voor investeerders zullen zijn. Lees meer over: welke aandelen kopen?

aandelen koersen in de krant

Met dat gezegd, kunnen de goedkope voorraden nog voor investeerders aantrekkelijk zijn aangezien zij de kans voorstellen om een grotere positie in een bedrijf in te nemen. Bij het zoeken naar deze laaggeprijsde aandelen zoeken we nog steeds naar vergelijkbare trends in groei, waarde en momentum. Vervolgens passen we de Zacks Rank toe om het potentieel dat deze bedrijven hebben goed te analyseren.

Vandaag hebben we 10 aandelen belicht die momenteel verhandeld worden voor minder dan $20 per aandeel. Al deze aandelen hebben een Rank #2 (Buy) of beter op dit moment, samen met een aantal andere positieve factoren die deze bedrijven helpen zich te onderscheiden.

Ford Motor Company (F)

Voorafgaand aan de sluiting: $10,30 USD

Het aandeel van Ford is dit jaar met 35% gestegen om de gemiddelde stijging van 9% in de sector te overtreffen. De automaker zag zijn SUV en vrachtwagenverkoop door 5% en 4.1%, respectievelijk, in zijn meest recente kwart knallen. Doorgaand, is de firma bereid om in de autonome voertuigwereld te duiken en wordt geplaatst om 40 elektrisch dienstenaanbod tegen 2022 te lanceren. Ford heeft zijn de tendens van de de inkomensschattingsrevisieactiviteit zwaar in de juiste richting onlangs gezien om het te helpen een Rang Zacks #2 (kopen) verdienen. De huidige kwartaalinkomsten van Ford zullen naar verwachting met 22% stijgen. Plus, handelt F bij een korting in vergelijking met zijn industrie en heeft een dividendopbrengst van 5.83%.

Aandeel kopen:Knowles Corporation (KN)

Voorafgaand aan de sluiting: $ 18,55 USD

Knowles Corporation biedt oplossingen voor audioverwerking, geavanceerde micro-akoestische en precisieoplossingen voor ivd-producten, mobiele apparaten, microfoons, hoortoestellen en nog veel meer. De firma komt van een beter-dan-verwacht Q1 2019 en heeft zijn voorraadprijssprong 40% dit jaar gezien. KN handelt onder het gemiddelde van zijn industrie met 20,7X forward 12-maands Zacks Consensus EPS-ramingen voor de komende 12 maanden. Onze huidige Zacks Consensus Schatting roept op tot aangepaste jaarinkomsten van Knowles om ruwweg 13% op 5,5% omzetgroei te bereiken. Bovendien zal KN’s fiscale EPS-cijfer voor 2020 naar verwachting meer dan 15% hoger zijn dan onze huidige jaarraming en zijn positieve activiteit voor de herziening van de winstraming op langere termijn helpt de Knowles om een Zacks Rank #1 (Buy) en een “A” voor Momentum in ons Style Scores systeem te verdienen.

Host Hotels & Resorts, Inc. (HST)

Voorafgaand aan de sluiting: $19,48 USD

Host Hotels & Resorts is een van de grootste vastgoedbeleggingsfondsen ter wereld en bezit luxe en luxe hotels van Miami tot Honolulu. De aandelen van HST zijn 18% in 2019 gestegen om boven de 15% klim van de bredere onroerend-goedmarkt te komen. Op de top van dat, Host Hotels is de handel ver onder het gemiddelde van de industrie forward P / E van 15,8 X op 11,1 X op 11,1X. De Hotels & Resorts van de gastheer is ook een dividendbetaler met een 4.1% opbrengst en is een Rang Zacks #2 (kopen) op dit ogenblik die een ,,B” rang voor Waarde schommelt.

AudioEye, Inc. (AEYE)

Voorafgaand aan de sluiting: 8,77 USD.

AudioEye is een cloud-gebaseerd digitaal toegankelijkheidsbedrijf. Kortom, het werkt samen met andere bedrijven die hun eigen websites en online platforms toegankelijk en bruikbaar willen maken voor mensen met een handicap. De in Tucson Arizona gevestigde firma zal naar verwachting haar huidige jaaromzet met 95% tot 11,02 miljoen dollar zien stijgen. Ondertussen, zouden zijn aangepaste fiscale 2019 inkomens moeten bijna 50% schommelen. Verder vooruit glurend, wordt het EPS van 2020 van het bedrijf cijfer van EPS ontworpen om 97% boven onze huidige jaarraming te stijgen aangezien het naar positieve inkomens rent. AEYE is op dit moment een Zacks Rank #2 (Buy), met een A-rang voor groei.

The Meet Group, Inc. (MEET)

Voorafgaand aan de sluiting: $5,57 USD

De Meet Group is een social media bedrijf dat verschillende social entertainment apps aanbiedt, waaronder MeetMe, Skout en Lovoo. Deze apps zijn voornamelijk gericht op het streamen van video, mobiel chatten, giften en het delen van foto’s. Het aandeel van MEET is de afgelopen 12 maanden met 108% gestegen. Ondanks de klim, handelt MEET op 15.7X forward 12-maands Zacks Consensus EPS schattingen, die een korting in vergelijking met de 27X gemiddelde van de industrie in de sector markeert. De aangepaste het eerste trimester van het bedrijf inkomens, die uit op 8 Mei gepast zijn, worden ontworpen om 80% op de rug van ruwweg 27% de opbrengstgroei te stijgen. Tot slot, helpt de positieve de revisieactiviteit van de de inkomensraming van het bedrijf de revisieactiviteit van het bedrijf het onlangs een Rang Zacks #2 (kopen) verdient.

Cloudera Inc. (CLDR)

Voorafgaand aan de sluiting: $11,00 USD

Cloudera biedt cloud-gebaseerde Big Data oplossingen en werkt met Intel (INTC – Free Report) en andere grote namen in de technologie. Het bedrijf voltooide in januari officieel zijn fusie met de ondernemingsdatapartner Hortonworks, Inc. in januari. De aandelen van CLDR zijn dit jaar gedaald nadat het een breder dan verwacht kwartaalverlies had gerapporteerd om de neerwaartse trend te helpen verlengen. Met dat gezegd, zou de Cloudera Q1 fiscale de opbrengst van 2020 van Q1 moeten stijgen 83%, met volledig-jaarverkoop.

die een stijging van meer dan 77% verwachtte. Ondertussen, worden de aangepaste fiscale 2021 inkomens van het bedrijf ontworpen om 133% boven onze huidige jaarraming (- $0.36 per aandeel) omhoog te schieten om $0.12 per aandeel te bereiken. Cloudera de rangen van rotsen ,,B” voor de Groei en Momentum en is een Rang Zacks #2 (kopen).

De Globale Holdings van Hertz, Inc. (HTZ)

Voorafgaand aan de sluiting: $18,40 USD

Hertz is wereldwijd actief in de verhuur van voertuigen onder de merken Hertz, Dollar en Thrifty. De inkomsten van de onderneming in het eerste kwartaal van 2019, die op 6 mei worden verwacht, zullen naar verwachting 17% hoger uitvallen dan de 5,75% omzetgroei. Beter nog, wordt Hertz ontworpen om zijn huidig volledig-jaar EPS cijfer te zien stijgen 482% van een verlies van $0.17 in fiscale 2018 aan positieve inkomens van $0.65 stijgen. Het resultaat van het bedrijf zou dan moeten schommelen 142% boven onze huidige-jaarraming in 2020. HTZ is een Rangschikking #1 (Sterke kopen) op het ogenblik die ,,B” rangen voor Waarde en Momentum en een ,,A” voor de Groei en een ,,A” voor de Groei houdt om het te helpen een algemene ,,A” VGM score verdienen.

FireEye, Inc. (FEYE – verslag)

Voorafgaand aan de sluiting: $16,19 USD

FireEye is een cyberbeveiligingsbedrijf met een aanbod op maat van ondernemingen en overheden en heeft in 2019 zijn aandelenkoers zien stijgen met 23%. Het aangepaste cijfer van EPS van het bedrijf volledig-jaar van het bedrijf wordt ontworpen om 138% omhoog te schieten om $0.19 per aandeel te bereiken. Verder vooruit glurend, zouden de inkomens van het bedrijf moeten 70% boven onze huidige-jaar ramingen in het volgende jaar beklimmen. Voorts heeft FEYE een ontworpen inkomensgroeipercentage op lange termijn van 16%. FEYE is ook een Rang van Zacks #2 (kopen) die ,,A” rangen voor zowel de Groei als Momentum in ons systeem van de Scores van de Stijl opschept. En FireEye’s P / S verhouding van 3,9 markeert een korting op het gemiddelde van de industrie van 8,7.

Switch, Inc. (SWCH – Gratis rapport)

Voorafgaand aan de sluiting: $10,79 USD

De schakelaar is een firma van het gegevenscentrum die wordt ontworpen om zijn het eerste trimester 2019 te zien verdienen-past uit Woensdag, Mei 8-pop van $0.02 per aandeel tijdens de jaar geleden periode aan $0.04 toe. Deze indrukwekkende groei wordt ontworpen om voor het volledige jaar verder te gaan, met zijn aangepast EPS cijfer dat wordt verondersteld om ruwweg 90% op de 8.4% opbrengstgroei te stijgen. SWCH is momenteel een Rang Zacks #2 (kopen) die momenteel een rang van Zacks voor de Groei sporten een ,,A” rang voor de Groei. Voorts wordt de inkomens van het bedrijf ontworpen om 12% in de loop van de volgende drie tot vijf jaar op een op jaarbasis berekende basis te beklimmen.

Peterselie energie, Inc. (PE – Gratis verslag)

Voorafgaand aan de sluiting: $19,08 USD

Peterselie-energie is een onafhankelijk olie- en aardgasbedrijf dat actief is in het Permische bekken. PE is momenteel een Zacks Rank # 2 (Kopen) die een “B” kwaliteit voor waarde en een “A” voor Momentum heeft. De huidige het volledige jaarinkomens van het bedrijf worden ontworpen om 9.9% op de de opbrengstgroei van 7.9% te springen. Plus, zouden de inkomens van de Energie van de Peterselie moeten stijgen 60% boven onze huidige jaarraming in fiscale 2020. Ondertussen, wordt de opbrengst van de firma ontworpen om 29% hoger te beklimmen dan 2019 in het komende jaar. PE de voorraad van PE handelt ook bij 10.3Xforward de ramingen van de EPS van de Consensus van 10.3Xforward 12 maand Zacks EPS, die een korting in vergelijking met het 14X gemiddelde van zijn industrie merkt.

Top 10 aandelen voor 2019

Wilt u naast de hierboven besproken voorraden ook weten wat onze 10 beste inkoop- en verkoopkanalen van het jaar zijn?

Wie zou dat niet doen? Microsoft aandelen kopen is misschien een goede zet voor u. Onze jaarlijkse Top 10’s hebben de markt met verbazingwekkende regelmaat verslagen. In 2018, toen de markt met -5,2% daalde, scoorde de portefeuille over het geheel genomen ruimschoots tot dubbelcijferig, terwijl de individuele aandelen stegen tot +61,5%. En vanaf 2012-2017, terwijl de markt met 126,3 steeg, bereikte de top 10 een nog sensationelere +181,9%.

Reacties zijn gesloten.